salakligin tarihi 

kapat
  1. protein eksikliğiyle başlar.
    #1377411 (ulubilgekisi, 05.03.2007 17:57)
  2. bir bob fenster kitabıdır. içeriğinde akıl fikir sahibi insanların(ya da öyle görünen insanlar)akıl almaz davranıslarından söz ediliyor. E tabi birde bu durumlardan ötürü ayyuka çıkan entarasan olaylardan!.. Misal: en talihsiz abd başkanı paragrafında 1840'ta abd başkanlığına seçilen william henry harrison , washington'da çok soğuk bir günde açık havada düzenlenen göreve başlama töreninde şapka ve palto giymeyi redederek yaptığı uzun konuşma sonucu zatüre olur. başkanlık görevini sadece 1 ay yaptıktan sonrada ölür..
    #3387180 (vladurakul, 12.05.2008 13:53)

© 2008 - uludağ sözlük

salakligin tarihi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. salakligin tarihi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salakligin tarihi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gam tozu ve dunyanin ninnisi » canli balik alirken taze mi bunlar diyebilen insan » uzaydangelenkozmikisin » melankolik » otobuste yanina erkek oturunca 155 i arayan hatun » gaf » eksi oy alamadigi icin deliren yazar » aristo siiri » evlenmeyi dusundugumden yakinlastim » parantez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci