salakligin 11 boyutu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. salakligin siniri
  2. salakligin tarihi
  3. x boyutu
  4. sensor boyutu
  5. tanri boyutu
  6. resim boyutu degistirme
  7. cinselligin hayvani boyutu
  8. ortalama bir okuz boyutu
  9. varligin metafizik boyutu
  10. egitim faaliyetlerinin uc boyutu

© 2008 - uludağ sözlük

salakligin 11 boyutu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salakligin 11 boyutu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salakligin 11 boyutu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask konusturur » istanbul surlari » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » saka degil » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » sozlugu karistirmak istemek » dp perfumum » hak ve esitlik partisi » the boy in the striped pyjamas » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » grigory petrov » melda irmakkesen » karamboldedans » militarist ulkede beden dersi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insan neden degisir » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » adam smith yaniliyor » karl heinz feldkamp » jet » damat hobbit pasa » migfer » amcik gibi olmak » the midnight meat train » bir gun » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » prison break » saray helvasi » adim adim kiz tavlama » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme