salakligima denk geldi 

kapat
  1. salakça birşey yapıldıktan sonra söylenen söz, veya daha çok uydurulan bahane
    kişi burada bir an bile olsa salak olduğunu kabul ediyor

örnek:

paraları ortada bırakmamalıydım.
    bir an bos bulundum beynim durdu kafam cok yogundu vs anlaminda
    salaklığıma denk geldi.
    *
    #2744924 (supertavuk, 25.12.2007 17:29)
  2. karşı taraf yapılan bir hata sonucu adım adım yükleniyorsa, paylanmaktan kurtulmak için edilecek güzel bir söz. karşı taraf, kendinize salak demeniz ile, tamam anladı bu hatasını ile estağfurullah mı demek lazım şimdi, nedir? düşünceleri arasında gidip gelir. yırtarsınız.
    #2744943 (regulus, 25.12.2007 17:31)

© 2008 - uludağ sözlük

salakligima denk geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salakligima denk geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salakligima denk geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet ali birand » kizlik zari » wunderman » sonu sacma biten fimler » eren keskin » insanlardaki yapmacik ask meraki » you really got a hold on me » crossfire » omer hayyam » herild yani » imper » ulugay sozluk » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » radyo sol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » objebi » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » senaryo kabizi senarist » malumatfurus » ask korkutur » flesh for fantasy » tatilde calismak » vstol » 1900 efsanesi » mahser i cumbus » max payne » atm den makbuz isteyen anarsist genc » ak akcenin kara gun icin olmasi » luksemburg » kolpacino