sakla yalani gelir zamani 

kapat
  1. aklımıza gelen yalanları bir yere not edip saklamalıyız ki ihtiyacımız olduğunda hemen kullanabilelim manasında bir söz.
    #1474605 (serbest radikal, 31.03.2007 05:22)
  2. (bkz: yasakla yalanı gelir zamanı)
    #1474606 (serbest radikal, 31.03.2007 05:23)
  3. sozlukpad'in kullanım alanlarından biridir.

ama sözlükpad'imizi olumlu şeyler için kullanalım tabii. çiçek, böcek, bahar da geldi...
    #1474610 (sonkuzu, 31.03.2007 05:24)
  4. (bkz: sakla samanı birbirine karıştırmayalım)
    #1474616 (serbest radikal, 31.03.2007 05:27)

© 2008 - uludağ sözlük

sakla yalani gelir zamani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sakla yalani gelir zamani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakla yalani gelir zamani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali ibrahim savas » olmek istememek ama olememek » sinirli internetin ortak kullanilmasi » bir joker olarak ergenekon » grigory petrov » alp ustungor » uypaciyakoverbeni » iskur bana is bul » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » julius aghahowa » kivikocan » the gates of istanbul » timucin esen » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lenova » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » anneme » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » seytan tirnagi » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » izlandanin satiliga cikmasi » iran » star gazetesi » metroda cift kale mac yapmak » bir kadini kendine asik etmenin yollari » turkiye de biranin cok pahali olmasi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » americanista » kurtlerin azinlik olma hevesi