sakiz kabagi 

kapat
  1. Silindir ya da yumurtamsı biçimlerde ve 20-30 cm uzunluğunda olur. Sapı vardır.kabuğu kalın ve serttir. Eti beyazdır.Çok tohumludur ve olgunlaştığında açılmayan üzümsü tipte meyvedir. Sıcak ve ılıman iklimlerde yetişir. Sebze olarak tüketilir. Ayrıca tatlısı ve turşusu yapılır.Ülkemizde yaygın olarak yetiştirilir.
    #2542881 (Rick Blaine, 01.11.2007 11:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sakiz kabagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sakiz kabagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakiz kabagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » sizin dininiz size benim dinim banadir » dijital binali abi » nefesim nefesine » galatasaray bayragi » asansorde bir basina yapilanlar » kurtlerin azinlik olma hevesi » izlanda » futsal » msn de sevgiliyi beklemek » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » faati » roll over beethoven » ecce homo » senaryo kabizi senarist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadini seksi gosteren unsurlar » sozlukten kiz kaldirmak » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » fm 2009 deki yetenekler » guney kore » shrek corum versiyonu » sozlugu yonja com a cevirmek » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » ufak hayallere sahip olmak » turban » beni birakip nerelere gidersin mysql server » yaran ogrenci isleri diyaloglari » joey jordison » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » incir pub