sakir pasa 

kapat
  1. adana'daki havaalanına adı verilmiş olan kişi.
    #1396092 (free zone, 10.03.2007 14:35 ~ 14:39)
  2. adana'daki havaalanı sayısının bir tane olması dolayısıyla kimsenin kullanmayı tercih etmediği ad.
    #1396111 (penta-don, 10.03.2007 14:39)
  3. balkan savaşı esnasında edirne'de bulgar kuşatmasına aylarca direnen,babıali emri üzerine şehri teslim etmek zorunda kalmış paşa.mezarı edirne'de bulunmaktadır.ayrıca mezarının bulunduğu tepede bulunan balkan savaşı müzesi de meraklıları için oldukça ilginç bir mekan konumundadır.
    #1396284 (reignofchaos, 10.03.2007 15:29)

© 2008 - uludağ sözlük

sakir pasa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sakir pasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakir pasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bim » sen orada ben burda » i love marijuana » ankara » hayir bu ben degilim » seri halde eksi oylaniyorum » bir sey olur korkusuyla demokrasiyi rafa kaldirmak » sevisirken horlamak » ask me why » zeytinli rock festivali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games