sakinim 

kapat
  1. genelde hep sakin olmadığımız anlarda üzerine bastıra bastıra söyleme ihtiyacı hissettiğimiz şey.
    #25145 (sıçtırtma lamasına, 19.01.2006 00:01)
  2. deniz seki parçası.
    #25643 (ben miyim, 19.01.2006 02:39 ~ 23.07.2006 00:49)
  3. deniz seki'nin kendini iyice ispatladığı, hayata dair süper bir şarkısı.
    sözleri..

sakinim Biraz Sessiz
    Ama Yorgun Değilim Hiç Çaresiz
    Üzülmedim Geçen Senelere
    Her Yaşın Ayrı Güzelliği Var Bilirim

Çılgınlar Gibi Sevdim Kaç Kere
    Acımam Ben Aşka Dayanırım
    Hep Yol Verdim Beni Üzen Aşklara
    Ben inan Üzülmeden Bırakırım

Çoğu Gitti Azı Kaldı
    Kimi Gördün izi Kaldı
    Hayatı Ucundan Yakalarsan Bırakma
    O Seni Nasıl Olsa Bırakır Unutma
    #158408 (can, 08.04.2006 22:34 ~ 18.06.2006 17:14)

© 2008 - uludağ sözlük

sakinim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sakinim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakinim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» televole moderasyon » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » francisco guillermo ochoa magana » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » asante » revenge » osmanli cumhuriyeti » la kayyume illahu » ya rabia » teknik direktor kiyimi » soguk espri » aksam olmus yahu » bakara suresi » taramali yaz 3990 a gonder » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seriatci basketbolcu » hayat fatal i neden yoruyorsun » anneme » no air » tencereyi ocakta unutmak » kiz olmak » re re re ra ra ra galatasaray » fatih kacan » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » italiano » mehmet usta » genpatech » adam smith » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » deniz yilmaz