sakin sular 

kapat
  1. kesmeşeker'in insülin albümün de yer alan güzel bir şarkı

sözleri;

Günler birikti, sakin denizde
    Ayrılık var yine suyun üstüne
    Çek küreği bildiğin yere, sakin sular derin akar
    Nerede bu liman, hey yalnızlar
    Çek küreği bildiğin yere, bildiğin yere
    Yeter, yeter herşey gününde biter
    Yaşamak bile bazen güzel, çokça kötü, sıkça beter
    Sakin sular her zaman, her zaman derin akar
    Hep başka kadınlar, hep başka adamlar
    Geçer günler, kader
    Aşık oldun durulmadın
    O tatlı heyecanla kıpır kıpır yüreğin,
    Çek küreği bildiğin yere, bildiğin yere
    #2398349 (bugsbunny, 29.09.2007 10:15)

© 2008 - uludağ sözlük

sakin sular başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sakin sular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakin sular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » kaynana semra » bas peri kulina » niccolo paganini » turkiyede ziraat muhendisi olmak » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » sacriter » kavusamazsin orospu olur » mehmet ali birand » dengir mir mehmet firat » dance with me tonight » sigara birakanlara tavsiyeler » age of mythology the titans » ask genclestirir » cakma yahudi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bekliyorum » bos beles entryler » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » istemezdim » ah muhsin unlu » kaan altan » turklere ozgu davranislar » ben hep kendime cikan bir yokustum » teknosa » atm den makbuz isteyen anarsist genc » turkiye de internet sozluk kulturu » yenipazar » nemfomani » iu ogrencilerine ceza yagdi