sakin olmam lazim 

kapat

1. insanın çok sefer kendine söylediği ama, karşısındakinin inatla üzerine gelmesinden mütevellit, başarılı olamadığı telkin sözüdür...
    #533964 (karga, 13.08.2006 10:21)
  2. hayko cepkin in ilk albümü

kayıtları kendi evinde yapmıştır.demo amacıyla götürdüğü bu kayıtlar EMi şirketi tarafından çok beğenilir.ve albüm ortaya çıkar

ilk dinlediğiniz zaman pek sevmeyeceğiniz ama zamanla alışıp bırakamayacağınız bir albüm
    #533983 (sadee, 13.08.2006 10:48)
  3. .. ardından
    10
    9
    8
    7
    6
    5
    4
    3
    2
    1
    diye geriye doğru sayılır, sinir gecsin diye. aaaaaaaaaa olmuyor işte sakinleşemiyorum diye bagırılır. sonra hayır hayır sakin olmam lazım denir saymaya baslanır.

10
    9
    .
    .
    gider bu halde.
    #2542907 (tatlı su levregi, 01.11.2007 12:00)
  4. hayko cepkin'i tanışma bitti'deki asi tavrıyla tanımış olanların dinledikten sonra aslında sakin halinin de bir o kadar iyi olduğunu düşündüren hüzünle karışık albüm.
    #2588615 (kahperengi, 14.11.2007 01:18)
  5. (bkz: sakin olmalıyım)
    #2588628 (erdem_andac, 14.11.2007 01:22)
  6. içinde kötü şarkı bulundurmayan hayko cepkin albümüdür. kendisi bu albümü kaydetmek için öss'ye hazırlanan komşusunu rahatsız etmek istememiş ve onunla anlaşarak günün belirli saatlerinde kaydı bitirmiştir. gerçekten ismine yakışır sakinlikte ve güzelliktedir. bu yönüyle tanışma bitti albümüyle çok farklı konumdadır. içindeki şarkılar aşağıdaki gibidir;

1- yarası saklı
    2- hüzünle karışık
    3- son kez
    4- görmüyorsun
    5- eller aldı
    6- seninki dert mi
    7- boşluk
    8- ben gideyim
    9- fırtınam
    10- hangimiz masumuz
    11- zaman geçti
    #2967935 (bionic, 07.02.2008 22:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sakin olmam lazim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sakin olmam lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakin olmam lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sakin olmam lazim. Copyrights of the articles are belong to their authors.