sakin ha takim degistirme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sakin sakin konusurken ansizin sinirlenen baba
  2. sakin ha sakin ha borc verme ona
  3. artik buyuk takim kucuk takim yok
  4. yon degistirme
  5. yer degistirme
  6. nukleofilik yer degistirme
  7. yer degistirme kutugu
  8. es degistirme partisi
  9. yer degistirme reaksiyonlari
  10. kuafor degistirme nedenleri

© 2008 - uludağ sözlük

sakin ha takim degistirme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sakin ha takim degistirme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakin ha takim degistirme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gizemli yazar » biz de mi lost olsak » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » photofunia com » ingiltere nin saglik sistemi » oneqeno » antwerp » hasan kara » kopete » deniz feneri almanya dan bana ne » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » kurt » akaryakit » while my guitar gently weeps » osurunca etegi acilan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » melankoli » magnifique » light » aydogan babaoglu » surdin » ali ihsan sabis » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » karakol » kara donlu kefere » 16 nci yuzyil » adana da starbucks olmamasi » ersin korkut » buyuk ortadogu projesi » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci