sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik 

kapat
  1. bazen insanların başına gelen " yok canım saka sanırım kamera nerde birader ? " denilen olaylardır.

b: ben m: muavin
    yer harem otogarı

b: üstad perona giren araç 12.15 arabası mı acep?
    m: hayır 24.15
    b: ?!? hı pardon afedersin. (beyin dumur tabi silkelendikten sonra) kamera nerde?
    m: ne?
    b: boş ver bişey yok kolay gelsin.
    m: yolcu kalmasın...
    #785976 (alperenenen, 29.10.2006 03:15)
  2. alternatifleri için;

(bkz: şakaysa çok komik ciddiyse hiç komik değil)

(bkz: şakaysa çok komik ciddiyse şaka gibi)
    #1836287 (altf4, 28.06.2007 19:16)
  3. rte nin tek başıma iktidar olamazsam siyasetten çekilirim sözüne karşılık söylenebilecek tek şey.
    #1961661 (leigh cheri, 18.07.2007 19:25)
  4. bir olay, bir söz ya da bir yazı* gerçek olamayacak kadar saçma olduğunda insanın duyduklarına, gördüklerine inanamayıp söylediği sözdür.
    #2703541 (kursunkalem, 16.12.2007 15:27)

© 2008 - uludağ sözlük

sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bombay » terkedilmenin ogrettikleri » seslerin renkleri » alismak zorundayim » ilkokulun vazgecilmezleri » tshirt yazilari » sludge metal » ilhan selcuk » bamya cicegi » mutluluk psikolojisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci