sakarlik 

kapat
  1. insanın beceriksiz olmasıyla alakalı bi durumdur. elinden hiç bir iş gelmez hep eline yüzüne bulaştırır. bazı zamanlar tehlikeli anlara ve olaylara sebebiyet verir.
    #739076 (burakker, 15.10.2006 03:24)
  2. (bkz: kombine sakar)
    #739163 (wicker park, 15.10.2006 03:49)
  3. insanın sık sık kendi kendisini yaralamasına sebep olan özellik.

örneğin 15 yaşında bir olaya çok sevinip "heyyooo" diye bağırarak yumruklarım sıkılı halde yüzüstü kendimi yatağa atmam ve gözümde şimşek çakması. (kendi kendini yumruklayan tek insan benim)
    #1069108 (scorpoison, 28.12.2006 06:55)
  4. http://www.youtube.com/watch?v=gJqEHNcf7bA +
    #1221664 (mulayim, 28.01.2007 10:00)
  5. zarf yalarken dilimi kesmiş olmamdır. başka yapmış olan tanımıyorum, tanısam da tanımam zaten, meraba meraba o kadar.
    #2689599 (tarih ve saat;, 12.12.2007 15:40)

© 2008 - uludağ sözlük

sakarlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sakarlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakarlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » deniz feneri dernegi davasi » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » agzini cart diye yirtarim » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » serenitytheone » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » sozlukteki yobazlar » tansel colasan in emekli olmasi » kucuk kadin » ask acitir » zafer oger » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » thinking substance » fatal » matrixxx » ted bundy » kurt soykirimi » gul ki » cirkin oldugunu kabul eden kiz » cok eski sevgilinin aramasi » hocaya tavir alan ogrenci » yaratiliscilik » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » vanity is definitely my favourite sin » le fabuleux destin d amelie poulain » selena vs kurtlar vadisi » sozlukten kiz kaldirmak