sakaciktan 

kapat
  1. şaka yapan şakacı bünyenin söyleyebilecegi en bi sevimli kelime:şakacıktan..
    #504007 (süpürgesiz cadi, 06.08.2006 03:58)
  2. (bkz: mahsuscuktan)
    #768557 (asiti kaçmış kola, 24.10.2006 00:40)
  3. Ciddi düşünülerek yapılmış bir davranış, karşıdan hoş bir tepki almadığında durumu kıvırmak için söylenen kelime: "Şakacıktan yaptım canım."
    #773986 (derinsu, 25.10.2006 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

sakaciktan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sakaciktan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sakaciktan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adam smith yaniliyor » bi josef k vardi ne oldu ona » gelmis gecmis en buyuk grup » atilla kart » balans ve manevra » kuzey irak » iskur bana is bul » t bag » kan uykusu » red alert 2 yuri s revenge » amigurumi » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » ciris otu » goncourt akademisi edebiyat odulu » politika dergisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » blitzkrieg » gecmisi ozleten olaylar » sputnik operasyonu » yagmur » kim nerede » oyla beni oyla beni oyla beni » soguk espri » general motors » discilerden nefret etmek icin nedenler » the offspring » ask konusur » simdi onlar dusunsun » beyaz melek » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » asil tendonu kopsa stad inlermis