sakaci zeus 

kapat
  1. danone ile beslenerek gelişen, rakı dostu karl marx düşmanı karizmatik yazar. beyaz türkler uzmanıdır. ''ol deyince oluverdi'' efsanelerine inanmayıp, mesih'i bekleyenlerin umudunu kırmıştır. oturduğu hayvanlarla resim çektirmeyi sevmeyen, uğur dündar'ı görünce kafasına bone takan, tüm uzuvları birbirine denk, şakacı, oyuncu yazar.
    (annabell lee, 15.11.2007 16:30 ~ 16:31)
  2. acdıgı klavye vatanseverleri basligiyla iq seviyesini ortalılklara döken yazardır. zira vatan sevmenin yeri yurdu olmaz , ahirette de seversin , fransa'da da yahut evinde bilgisayar başında..

(bkz: osuruktan teyyare)
    (DenizGezmis, 16.11.2007 18:10)
  3. zeus'un olympus dağından sağa sola fütursuzca yıldırım sallamasıyla, olabilieceği komiklik hali. (bkz: şakacı)
    (ben hep 17 yasindayim, 08.01.2008 19:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dikkat abazan tehlikesi » amy lee » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » devrimci » fatih sultan tekke » suicune » right left go ahead » adana muzesi » yalandan da olsa » fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » tremolo » atari salonlarindaki futbol oyunlari » 34 mmt 09 » soray uzun ile acun ilicali farki » karayazi nin tarihi eserleri » buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » 17 agustos 1999 » madimak muze olsun kampanyasi » yilin tiriviri odulu » salvador dali » cataract » ama hangi ataturk » gareth jones » derdest » moonwalk » uma thurman » james hetfield in musluman olmasi » ekonometrist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa