saka yazar misin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. saka misin sen
  2. saka misin ya sen
  3. saka misin
  4. evlilik teklif edilen kiza saka lan saka demek
  5. yazar misin
  6. var misin yok musun a katilan yazar
  7. sevgili mod beni yazar yapar misin
  8. kisa yazar misin insan okuyacak
  9. hocaya saka lan saka demek
  10. anneye saka lan saka demek

© 2008 - uludağ sözlük

saka yazar misin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saka yazar misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saka yazar misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk u seven sozluk yazarlari » git hadi git ismail yk » minik mavi balina » pulemjot kalashnikova » la alegria » tahayyul etmek » turk silahli kuvvetleri » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » yaran okuyucu yorumlari » zalgiris kaunas » nubuntu » turk irki » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » turkiye denizcilik isletmeleri » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cnn » maskeli balo » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » mavi seker » kume calismasi » kurt nufus artisinin onlenmesi » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » bock » dogum » dusunmekte zorlanan insan » elven blood » negatif » facebook okey » taha ozer » kadin cantasinin icinden cikanlar