saka tarifleri 

kapat
  1. -tuvalet kağıdına mentol dökmece
    -çarşı ve gar tuvaletlerine erkeğe ihtiyaç duyduğunu bildiren metin yazıp altına telefon numarası yazmaca
    -kadınlar ve erkekler tuvaletinin levhalarını değişmece
    -elektronik hırsızlık kontrolü yapılan marketten çıkarken cebine bi şey koymaca
    #235801 (lilithhh, 12.05.2006 17:11)

© 2008 - uludağ sözlük

saka tarifleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saka tarifleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saka tarifleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google 2001 » metin fidan » titanik misali » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » 2008 nobel fizik odulu » fernando jose da silva freitas meira » usuyen kutup ayisi » balli balli » lager » karmanin sifir olmasi » ankaragucluler saraba dustuler » sperm deyince gulen universite ogrencisi » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » sohodo » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilanco » hrant dink » bestas » yazarlarin quit mesajlari » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » pelin batu » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » tirto » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » tu kaka bana » afrika savanlari » koyluleri nicin oldurmeliyiz » mavi seker » birinci nesil