saka saka saglam soyler gercekten de 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. saka bir yana gercekten bir ibnenin var olmasi
  2. evlilik teklif edilen kiza saka lan saka demek
  3. anneye saka lan saka demek
  4. hocaya saka lan saka demek
  5. saka saka ekolu
  6. saka su
  7. el saka
  8. saka
  9. saka mi bu
  10. saka saka

© 2008 - uludağ sözlük

saka saka saglam soyler gercekten de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saka saka saglam soyler gercekten de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saka saka saglam soyler gercekten de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sakaeli kaya mezarlari » salla maasini al basini » cazir cozur » cagatay » hasan kara » basladim yurumeye » lumpen rap » ver gazi » osur dediysek sic demedik » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » alternative information center » kirk hadis » fernando jose da silva freitas meira » saros korfezi » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulent ortacgil in light albumu » ucuz milliyetcilik » rafet el roman » volkan arslan » turkut » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » yaklasmakta olan ekonomik kriz » gobekli » hms royal ark in batirilmasi » this ain t a love song » jean amerika nin salvaridir » yaprak dokumu » quiet riot » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » pantolonun icine kazak sokmak