sait sanli 

kapat
  1. Diyarbakır'ın 1949 doğumlu Barış elçisi. Sayısız kan davasını çözmüş gönüllü barış insanı. Türkiye'nin Mandelası Şanlı'nın sonraki nesillere aktarılması ve anlatılması gerekir.
    #3676708 (journalistozi, 17.07.2008 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sait sanli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sait sanli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sait sanli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hicbir iyilik cezasiz kalmaz » ilk 11 in altisiyla yatmak » ataturk u seven sozluk yazarlari » ukte doldurmak » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz » aramis » hertha berlin eski hertha berlin degil » avrupa nin yeni prensi » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » evin » can gidiyor » seri eksi oy veren ibne » medyum » sair uuserlardan siirler » antropometri pergeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » quiet riot » kilis milletvekili ve sunnet » altizlara verilebilecek isimler » cep telefonlarimizi sessize alalim » titanik misali » yaran basliklar » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » ben kendim ve yine ben » tera patrick » doldur bosalt » balli balli » safari » le quattro stagioni » i love you baby diyen bebek » yazik