sairin dedigi gibi 

kapat
  1. konuşma sırasında bir şiirden söz aktarılacağı zaman şairin adı söylenmeden ilgili bölümün okunmasıdır.

kullanılacağı en saçma yer ise uçurumun kenarında atlamak üzere olan birisine söylemektir (bkz: arka sıradakiler) dizisinde yeni mahmut hoca kılıklı öğretmen uçurumun kenarındaki sibel'e bunları söylemektedir.
    #3019971 (enemyof, 17.02.2008 20:34)
  2. bazen dedikleri her yerde kullanılamadığı için kullanılması zor olan klişedir.
    seke seke geldik sike sike gidiyoruz. (bkz: can yücel)
    #3019999 (cinayetsaati, 17.02.2008 20:40 ~ 20:41)
  3. yeni bir arkadaş ortamına giriyorsanız ve entel ayaklarına yatıp saygın bir kimlik kazanma çabası içerisindeyseniz konuşmalarınıza sık sık eklemeniz gereken, olmazsa olmaz cümledir.
    #3020007 (Sarp, 17.02.2008 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sairin dedigi gibi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sairin dedigi gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sairin dedigi gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adalet ve kalkinma partisi » 1989 tiananmen meydani olaylari » nefsin temizligindeki en zor adim » biyolojik silah » sevgilisinin kulagini yalayan niyeti bozmus erkek » gelinlik giyme meraki » nedenicinasil » ahmet kaya » hincal uluc » bakkala bozuk para yerine bakiniz vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games