sair veysi sokak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. veysi
  2. veysi oncel
  3. siyer i veysi
  4. veysi sevig
  5. veysi kaynak
  6. veysi sarisozen
  7. veysi sahin
  8. veysi kurt
  9. sokak kopegine ip baglayip sahiplenen sokak cocugu
  10. sair be

© 2008 - uludağ sözlük

sair veysi sokak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sair veysi sokak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sair veysi sokak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» star gazetesi » tansel colasan in emekli olmasi » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » insanlik onuru » kadini seksi gosteren unsurlar » ocalan yuz akimizdir » fatma aliye » atilla kart » cok eski sevgilinin aramasi » hama » yaran baslik yonlendirmeleri » memati bakisi » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » kan uykusu » silence is golden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ceyhanli koyu antik kenti » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » bir boka benzemeyen minimal siir » yaran msn iletileri » los lunes al sol » pkk » istemezdim » of ulan of » yaran diyaloglar » sizin dininiz size benim dinim banadir » ask devirir » kiyamet gunu gazete mansetleri » stephen appiah » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » pink floyd