sair burada kime sesleniyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sair burada kendine sesleniyor
  2. sair burada bize sesleniyor
  3. yazar burada kime sesleniyor
  4. yazar burada yetkililere sesleniyor
  5. sair burada ne demek istiyor
  6. sair burada bayraga seslenmis
  7. kime halim diyeyim kime feryad edeyim
  8. hur dogdum hur yasarim kime ne kime ne
  9. kime niyet kime kismet
  10. sair

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» merhabaya hasret kalmis insanlar » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » haci babanin zap yaparken temel icgudude durmasi » the joker » gitmek » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » lizz wright » ezginin gunlugu » ahi emir ahmed turbesi » argumentum ad populum » george costanza » can yucel » pan river » avil » soruya soruyla karsilik vermek » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek » yigit ozgur esprileri » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » eskidendi cok eskiden » thomas mann » ceddin deden neslin baban » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » arel universitesi » adnan menderes » derste uyuyan hoca » edgar allan poe tum hikayeleri » ursula k le guin » lock a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa