sailor beware 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beware
  2. if you were there beware
  3. beware the water
  4. sailor
  5. o sailor
  6. sailor moon
  7. drunken sailor
  8. what shall we do with the drunken sailor
  9. the sailor song

© 2008 - uludağ sözlük

sailor beware başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sailor beware ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sailor beware nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» juande ramos » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » pilotmont » ibrahim yattara » sperm deyince gulen universite ogrencisi » resimler ve hayaller » milli egitim bakanligi bursu » osur dediysek sic demedik » aglamak » kerebic » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » taraf » benq t60 » bogazici universitesi » madde 22 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » miguel alvarez » a gothic romance » lost un en guzel bayani » kangaroo » zlatan ibrahimovic » dusunmekten uyuyamamak » basliklari yanlis okumak » star wars » kim en yakinindakini taniyabilir ki » fenerbahce huzurevi » persembenin gelisi » osur ulan allahsiz » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » the good girl » burasi kasiyo msn versene