sahura kadar uyumuyoruz 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sahura kadar oturmak
  2. sahura kadar acigiz
  3. sahura kadar yatmamak
  4. ilk gun sahura kadar kafa cekmek
  5. sahura kadar entry girmek
  6. sahura kadar sozlukte olmak
  7. sahura kadar radyo dinlemek
  8. sahura kadar radyo nostalji dinlemek
  9. sahura kadar kahvede oyun oynamak
  10. sahura kadar barda olan yazarlar

© 2008 - uludağ sözlük

sahura kadar uyumuyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sahura kadar uyumuyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sahura kadar uyumuyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » titanik misali » yaran bobiler resimleri » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » enver aysever ile ayrintilar » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » eloise » peceteye recete yazan doktor » uuserlardan unlulere acik mektup » 999 tane ozel mesaji olan yazar » akil ile masturbasyon yapmak » areds » urunun kasada kalmasi » howjsay com » rs ne la » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » volkan arslan » aksam oldu huzunlendim ben yine » iade i ziyaret » kadri celik » the good girl » lcd vs plazma » avrupa aslani » radak emikis » tatar colu » fair tail » zeyno baran » pratik nedenler » light » orhan ak » denizcilik isletmeleri yoneticisi