sahte kadin peygamber 

kapat

1. Kütahya'da vuku bulmuş, ibret alınası bir düşkünlük ve sahtekarlık örneği olarak akıllara kazınması gereken, dini sömürü aracı olarak kullanıp zihni bulanmaya meyilli insanları kandırmak ve bu yolla kullanmak gayesi ile aynı ildeki Dumlupınar üniversitesinde görevli bir öğretim üyesinin eşi tarafından kendine biçilen unvan oldurularak, insanların en saf duygularından birinden nemalan maya dönük ve bu yolla kendi niyetlerini tesis etmeye yönelik aldatmaca ve dolandırıcılığın, kendine paravan olarak tahsis ettiği unvandır.

Olayın acı yanlarından biri; bu sahtekarlığa inanan insanların varlığı ve diğeri, bu sahtekarlığa yol verenlerden birisinin üniversitede eğitimci oluşudur. Gelecek nesillerin kimlerin ellerine bırakıldığı yüreklerde derin endişelere gebe olmaktadır. Bir diğer nokta ise; insanların beşeri yaşamdan bu derece kolay kopmaya müsait yapıları onların, kolayca oltaya takılacak avlar olarak, birileri tarafından görülmelerine neden olmaktadır. Bu olayda, sahte kadın peygambere av olan ve oltaya takılan insanlar, türlü mantıksızlıkla çevrelenen eylemler yapmaya sevk edilerek bir bakıma, afyon oldurularak bünyelerine yedirilen dinle uyuşturulmuş ve ilahi yaşam denen masal ile uyutulmuştur.

Sonuç, türkiye gerçeklerinden biri olarak beliren; din üzerinden yürüme yollu, yolunu bulma ve cebini doldurarak etkinlik sağlama uğraşı ve isteği olarak karşımızda belirmiştir. Bu uğraşı ve istek belirli zamanlarda ortaya çıkan türlü dinsel sapkınlıklar ile kendini belli etmektedir. Nede olsa en büyük dinsel sapkınlık çukurunda debelenenler ülkenin başına üşüşüp, yönetim koltuğuna oturmuştur. Haliyle daha küçük dinsel sapkınlar büyük ebeveynlerini örnek alarak kendince küçük dünyalar kurup, o dünyaların koltuğuna oturup sefa sürme derdine düşmüşlerdir. Kütahya'da ortaya çıkan bu sapkınlık, işte o küçük dünyalardan çarpıcı bir kesittir ve daha nicelerinin içinde sadece bir tanedir.
    #1006487 (bluevelve, 16.12.2006 14:26)
  2. (bkz: sahte olmayan peygamberler rahatsız)
    #1007578 (baybars, 16.12.2006 19:32)
  3. akıl fikir yarabbi çok şükür deyiminin bunlara inanan insanların zeka durumlarını çok iyi anlattığını düşünmekteyimdir.
    #1007597 (baracuda, 16.12.2006 19:36)
  4. kendi cinsel hayatını renklendirip aynı zamanda da cinsel ihtiyaçlarını karşılamak adına "peygamber" vasfı ile insanları kandıran maceraperest şahıs.

kendisi ile cinsel ilişkiye giren adamın anlattıklarına göre "öpüştük diyebilirim * gerisi geldi zaten *" alan memnun satan memnun. üstelik her ikiside evli * resmen ve cismen üstü kapalı seks tarikatı kurmuş bu cinsel maceracı peygamber (!) hanfendimiz. kendisine bol erkek müritler diliyorum (bkz: grup olalım grup)

(bkz: kıyamet alametleri)
    #1007643 (insatiable love, 16.12.2006 19:45)
  5. bu numarayla cebini dolduranları daha önce çok gördük dolayısıyla pek fark bir senaryo değil bizim için. kadının teki çıkıyor vaatler, dinsel temalar vs. ama yapılan roportajlardan aklımda kalan birkaç nokta var ki gülmeden edemiyorum.

bu hanımefendi oturuyormuş koltuguna, erkekler de etrafında yerlere oturup son seste ilahi neyim dinliyorlarmış, bu kadın da erkeklere çikolata falan atıyormuş.

ne lan bu? sen hiç hayvanat bahçesinde "kuruyemiş atmayınız" ibaresini görmedin mi kadın? hadi gördün de siklemiyorsun diyelim, bu adamlar maymun mu lan?

hadi onu geçtim; bu hanımefendi müridlerini fantazilerinde kullanıyormuş, fantaziler dediysem öyle aham şaham bir şey anlatmadı eleman, işte sevişirdik bol bol demeye getirdi o kadar. onu da anlamıyorum ama! ulan madem dinsel bir grupsun, zinanın günah olduğunu da mı bilmiyorsun? hadi zinanın günah olduğunu geçtim, "peygamber" diye bir nevi taptığın insanı sikmeye utanmıyor musun? heee gözümü kaparım vazifemi yaparım mantığına dahil ediyorsan bu olayı, zaten diyecek bir şey bulamıyorum, en yakın zamanda akıl fikir edinmen dileğiyle.

(bkz: herkese bir peygamber kampanyası)
    #1007645 (dopdop, 16.12.2006 19:45)
  6. sahteliğinin nasıl kanıtlandığını merak ettiğim, yukarıyla* telefon bağlantısı kurup sordular mı acaba diye düşündüğüm kişi. acaba peygamberliğini kanıtlamak için 7 yaşında koca alıp 9 yaşına kadar bekletmedi mi?
    #1007660 (Khutuck, 16.12.2006 19:48 ~ 17.12.2006 13:19)
  7. korsana karşı mücadele kapsamında yapılan operasyonla kütahya belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerince kıskıvrak yakalanmıştır.
    #1010028 (Gerko, 17.12.2006 03:46)
  8. (bkz: yuh artık lebron james)*
    #1010059 (barutyiyici, 17.12.2006 04:00)
  9. sahte kadin peygamber diye telaffuz edilmese , gercekten halkim inanir mi diye dusunduren baslik.
    (bkz: yalanci manti)
    (bkz: gercek ufurukcu)
    #1010071 (maniacdepressive, 17.12.2006 04:04)
  10. insanlarla kafa bulan, izlediğim haberde gülmemek için kendini tutmaya çalışan kendini uyanık sana kadın. suçu kadında değil de buna inanan insanları suçlamak gerekir aslında. çünkü bu kadarı saflıktan fazla bir şey olmalı.
    #1044435 (simardi kilitlendi dondu kaldi, 23.12.2006 19:11)
  11. (bkz: shirley manson)
    #1044440 (ceviz agaci, 23.12.2006 19:12)
  12. geçtiğimiz perşembe günü objektif programı'na konu olan olay.
    #1044445 (barış, 23.12.2006 19:13)
  13. be şerefsiz her şeyi anladık ta o kafandaki taç ne diye sormak istediğim kadıncık.
    #1044450 (imhotep, 23.12.2006 19:13)
  14. insanı sinir eden mahluk. bir insan nasıl böyle bir şey iddia edebilir aklım almıyor. hadi iddia etmişsin, sana nasıl inanırlar? bu nasıl bir beyin yıkamadır, nasıl bir acayipliktir diye bir insanın anlama kapasitesini zorlayan olay. hey allahım ya, yumurtaya can vermişsin, şu kullarına neden akıl vermemişsin?
    #1044462 (delismen, 23.12.2006 19:16)
  15. ruhsal bir problemi olduğuna inandığım, saf vatandaşlarımızın dini duygularını sömüren kişi...
    #1045849 (yagmur prensesi, 23.12.2006 22:56 ~ 05.01.2007 16:03)
  16. ey insanoğlu, hadi inandın sahte hocaya, şeyhe ve benzeri dürzülere de peygamberi nerenden uydurdun. bu nasıl bir gerizekalılık, bu nasıl bir aptallıktır. yoo, hayır. insanlar saf, kandırılımışlar hikayelerine katılmayacağım. bu gerizekalılıktan başka bir şey değildir. acımıyorum hallerine, beter olsunlar.
    #1141934 (bresson, 12.01.2007 14:41)
  17. bunu yiyenlerin beyinlerinden şüphe ederim. kadın diyelim böyle birşey yapmış size soruyorum bunu kameraya çekip tvlere dağıtırmı? kadir çelik denilen ne idüğü belirsiz kişilik kendine tiraj yaratmak için 1aydır aynı haberin üstüne bastırıyor. ona soruyorum amacın ne? çıkarların ne olcak? reyting mi? hiç kusura bakma yemiyor artık bunları türkiyem ve türk halkı. amacın eğlenmekse k.çına bak onunla eğlen.
    #1142070 (egoinman, 12.01.2007 15:13)
  18. duyduğumda sinirden kanımın çekilmesine, türban üzerine takılmış prenses tacıyla gördüğümde ise midemin bulanmasına sebep olan bu gerizekalı zihniyetten başındaki o türbanın hesap sormasını istiyorum mahşer günü. kaldı ki ben istemesem de, o türban da o peygamberlik sıfatı da alet olarak kullandığı için, elbet o gün, o hesap günü karşısına dikileceklerdir.
    #1142155 (şakayık, 12.01.2007 15:28)
  19. kızının eski sınıf arkadaşım olduğunu öğrendiğimde dumurlardan dumur olduğum olaydır. hiç akla gelesi değildir. kızı bile bayağı inançlı biriydi. cin çarptı heralde..
    #1268679 (leoking, 07.02.2007 00:49)
  20. taksim meydanında sallandırılması gereken insandır. Sen git ananı kandır pis mahluk.
    #1268787 (klasnick, 07.02.2007 01:21)
  21. sen anlat dedi bana tanrı,sen sadece anlat *
    #1435376 (yamukprensesvekedicuceler, 21.03.2007 06:27)
  22. tek sucu peygamber oldugunu idaa etmek icin yaklasik birkac bin yil gec kalmis olmasi olan kisidir. onu diger peygamberlerden tek ayiran nokta da bu zaten.

(bkz: gercek peygamber var mi ki sanki)
    #1827680 (scurtel, 27.06.2007 01:33 ~ 01:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sahte kadin peygamber başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sahte kadin peygamber ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sahte kadin peygamber nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sahte kadin peygamber. Copyrights of the articles are belong to their authors.