sahte guns n roses konseri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. guns n roses 1991 st louis riot konseri
  2. 12 temmuz 2006 guns n roses istanbul konseri
  3. guns n roses
  4. guns and roses
  5. guns n roses in basimiza actiklari
  6. nerede o guns n roses dinleyen rockerlar
  7. guns n roses istanbul kurucesme arena
  8. sahte cikan buyuk ikramiyeye sahte para verilmesi
  9. sahte para ile sahte raki almak
  10. la guns

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aidatli uye » a priori » argumentum ad populum » park and ride » ali ekrem bolayir » dogum gununde sinava girmek » kravat oyunu » aziz yildirim » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » sen miydin » saovi » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » deli olmak » mehmet cagcag » too drunk to fuck » ohg smoke » avrupa dan onde oldugumuz alanlar » asla pes etme » dave murray » saman nezlesi » chrome vanadium » beast of prey » who is it » oyuncakdunya » anne entrylerim okunmuyor » seni cok istiyorum » aziz amca game over » amacindan saptirilmis icadlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa