sahne adi 

kapat
  1. sarkıcı ve oyuncuların kımlıklerınde yazan ısım ve soyısımlerı yerıne kullandıkları daha carpıcı olan ısımlerdır.
    #1462369 (painkiller, 28.03.2007 12:53)
  2. (bkz: mustafa sarıgül) *
    #2151167 (aksak tirtil, 17.08.2007 22:19)
  3. (bkz: mercan dede)
    #2151189 (galaksitaksi, 17.08.2007 22:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sahne adi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sahne adi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sahne adi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzak akraba dugunu sevmeyen insan » gozyasi » bas agrisi » bir salak gibi olmek » keskelere yer yok hayatimda » dokunup kacan kucuk cocuk » tayyip e sok ceza » bugsbunny » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » scurtel » vicdan olmadan iman olur mu » yigit ozgur esprileri » tayfun candan » takdir » radyo limon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » sarkilardaki mantik hatalari » cehenneme gitme sebepleri » zeka kupu » bim » cover » 2 saat icinde deprem olacakmis » rammstein » jet ali » hasmir99 » ebu hureyre » agla sevgili yurdum agla » baba ocagi » powerade » imge kitabevi