sahilde ki brunch a esofmanla gelen adamlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. okula esofmanla gelen insan
  2. daglardan gelen silahli adamlar
  3. kavga ayrildiktan sonra gaza gelen adamlar
  4. brunch
  5. terasta brunch yaparken tepenize piyano dusmesi
  6. esofmanla beyoglu na cikmak
  7. universiteye esofmanla gitmek
  8. metrobuse esofmanla binen gorgusuz
  9. markete esofmanla giden insan
  10. esofmanla gezinen sportif tipler

© 2008 - uludağ sözlük

sahilde ki brunch a esofmanla gelen adamlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sahilde ki brunch a esofmanla gelen adamlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sahilde ki brunch a esofmanla gelen adamlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arwa damon » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » o ruzgar » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » kaybetmek » cennetten kovulan insan replikleri » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » ugur dundar » geranium » tereyagli bi bucuk iskender » adiadokokinezi » bon iver » anatolianrock » esofman ipini kemirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz feneri dernegi » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » kurt ulumasi » trafik kazasi » esbap » kazim koyuncu » bugsbunny » latince bilen sozluk yazarlari » kilic usurmek » birgun » beyazit ozturk e ayar veren teyze » abuse » uludag sozluk hakkinda ne dediler » amelie nothomb » kalpsiz adam