sahiden 

kapat
  1. hakikaten anlamında kullanılan kelime.
    #1277663 (laedri, 08.02.2007 21:37)

© 2008 - uludağ sözlük

sahiden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sahiden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sahiden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » icinde patlasin » hursit tolon » paket mi olsun burada mi yersiniz » cry for the moon » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » coumineol » vicdan olmadan iman olur mu » turk sanat muzigi » bulbulun cilesi » rastgele ulke saldirisi » aman heri » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » ampirikuku » logitech » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » helyum cekip opera seslendirmek » when i get home » pos makinasi olan dilenci » polat alemdar dan kafa yemek » avt » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » absurdite » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » oldum de uyandim » yaran olaylar » amelie nothomb » eh iste ne la » ucakta namaz kilmak » fwh