sahibinin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sahibinin sesinden
  2. sahibinin sesi
  3. ust katta ev sahibinin oturmasi
  4. ev sahibinin depozitoyu vermemesi
  5. ev sahibinin travesti olmasi
  6. bir filmin sahibinin senarist zannedilmesi
  7. ev sahibinin asiri dinci olmasi
  8. ev sahibinin almanya daki oglu
  9. erotic shop sahibinin oglu
  10. sahibinin olusunu yiyen kopek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» camel » abberline » reino de silia » ben seni asla » adsiz ozlem » haziran » kralicenin laikler kizmasin diye acik giyinmesi » veli toplantisinin olacagini gosteren kagit » ama hangi ataturk » muslima com » asksiz bir omur hayal edememek » edinburgh duku philip » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » nothing else matters » derken bosalma » black album » into the wild » converse giyen turbanli kiz » nejat isler » mririan » james hetfield in musluman olmasi » sabahleyin uyanildiginda nihat dogan olmus olmak » lafateignoranti » yaran msn nickleri » batak » para cokomel egrisi » kansizlik » mihail gorbacov a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa