sahibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mal sahibi mulk sahibi hani bunun ilk sahibi
  2. akil sahibi olmadan fikir sahibi olmak
  3. para sahibi kadin sinir sahibi de olur
  4. bilgi sahibi olmadan ferrari sahibi olmak
  5. bilgi sahibi olmadan ilgi sahibi olmak
  6. fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olamamak
  7. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak
  8. bilgi sahibi olmadan entry sahibi olmak
  9. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar
  10. fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmak

© 2008 - uludağ sözlük

sahibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sahibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sahibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jesus christ propogandasi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » milyaket » hazreti ayse » fatma aliye » prezervatif » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » peygamber sabri gerektiren meslekler » ktu sozluk » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » dengir mir mehmet firat » desifreolmusdisiuuser » apollonia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray universitesi » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » hire otel » olsa verirdim » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » herzwerk ii » keske fener de olsak » bilgi yonetimi » insan neden degisir » sungur savran » hossik » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » avcilar universitesi » beirut » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler