sahbaba 

kapat
  1. murat bardakçı nın son osmanlı padişahı vahdettin in hayatını anlattığı tarihsel araştırma kitabı.
    (sayid jarrah, 02.01.2007 21:00)
  2. içinde "zavallı kraliyet ailesi" tadında avrupai bir aristokrat nostaljiyi barındıran kitap.
    (opel zebra, 08.01.2007 23:40)
  3. kalın olmasına rağmen nasıl bittiği anlaşılmayacak olan ve insanı çoğu zaman duygulanmasına sebep olan kitap. bana vahdettin'in ne kadar yalnız bir çocukluk geçirdiğini gösteren kitap. sadece 2. abdulhamid ile samimiymiş ama o da ülkesini kurtarmaya çalışırken kardeşiyle çok fazla ilgilenememiş tabii. birde çok resim var özellikle vahdettin'in torunları hanzede-nejla-neslişah sultanların resimlerini barındıran okunası kitap.
    *
    (desiree, 24.06.2007 20:21 ~ 17.10.2007 15:31)
  4. (bkz: şahgaga) *
    (eppur si muove, 24.06.2007 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» axxis » tout va bien » filistin » yalnizlik » yagmur » ohne dich » ciplak ayak araba kullanmak » ucakta cep telefonu ile konusan insan » fucka » iyilik yaptigini herkese duyurma istegi » zigana kervansarayi » yagibasan medresesi » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » vahsi insanoglu » varejao » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » impawards » tannis » turbanli plaj voleybolcusu » bas gaza » her sike atlayan uludag sozluk yazarlari » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » amadeus » yeter anne » star ana haber » vans » do the right thing » oblivion a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa