sahaya tavsan girmesi 

kapat
  1. iNGiLTERE'DE OYNANAN BiR MAÇTA GÖRÜLMÜŞTÜR BU OLAY. HEM DE MANCHESTER-FENER MAÇINDA. TESADÜFE BAKIN Ki MAÇ DA 6-2 BiTTi. ROONEY'NiN ZATEN KÜÇÜKKEN EN SEVDiĞi ŞEY 62 den tavsan yapmakMIŞ.
    #3281916 (sen bana bu diyemezsin, 17.04.2008 14:47)
  2. (bkz: ilginç olaylar)
    #3492140 (sen bana bu diyemezsin, 04.06.2008 13:41)

© 2008 - uludağ sözlük

sahaya tavsan girmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sahaya tavsan girmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sahaya tavsan girmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ocalan yuz akimizdir » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » kaynima kaydim » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » ahmet levendoglu » avasin » siir kadindir » bas peri kulina » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » ali ibrahim savas » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » ramenskoye » sinirlenmek » barack obama vs john mccain » regl sancisi cekenlere oneriler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » idrak edememe » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » yaran entryler » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » alp ustungor » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » nihat dogan dan aforizmalar » coleslaw » martti ahtisaari » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » mona lisa ya bakip 31 cekmek » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » osman pamukoglu » gol sevinci » omer hayyam