sahadet getirmek 

kapat
  1. islam'ın şartlarından "Tanrı'dan başka tapacak yoktur ve Hz. Muhammed onun kulu ve peygamberidir" anlamına gelen kelime-i şehadet adını taşıyan Arapça sözü okumak.
    (pokezat, 17.11.2006 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» star ana haber » issizlik krizi » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » for your interest » hayko cepkin » esra sencebe » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » necip fazil kisakurek » ac misin tok musun » anne hakim baba avukat abi emniyet muduru » yaran trixx hoca dersleri » aymaz » lahmacun kokusu » askin bittigi yer » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » kacabilirsin ama saklanamazsin » ursula k le guin » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » shoot first » ajlan » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » beyaz atli prens beklemek » ucretli ogretmenlik » aina » fuat karip » rus edebiyati » what the fuck are you talking about » kutuphane haftasi sloganimiz » marmara gold a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa