sagopa hayrani uuserlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sagopa kajmer hayrani ergen
  2. hayrani altintas
  3. ira ve eta hayrani turk gencligi
  4. hitler in hayrani olmak
  5. rusya hayrani turkler
  6. bir gun herkesin cin hayrani olmasi
  7. bati hayrani mahlukatlar
  8. ismail yk nin koreli hayrani
  9. israil hayrani olmak
  10. hayrani olunan kisiye sovmek

© 2008 - uludağ sözlük

sagopa hayrani uuserlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sagopa hayrani uuserlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sagopa hayrani uuserlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asil tendonu kopsa stad inlermis » her turlu pisirim yapilir » meydanbenim » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » bez bebek te yakalanan matrix tadi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ridvan dilmen » yemek yemenin ilkellik olmasi » lumpen burjuva » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » kizarmis bayat ekmek » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » francisco guillermo ochoa magana » turkiye de internet sozluk kulturu » atsizcilar com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » barack obama » moderator bizim siparis nerde kaldi » sizin dininiz size benim dinim banadir » bionic commando rearmed » olmek istemek ama olememek » tuva » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » yaratiliscilik » secim » arcadium » mehmet usta » muzaffer eryilmaz » rosetta tharpe » kurtlar vadisi izlemeyen erkek