saglik turizmi 

kapat
  1. sağlık amaçlı turizm faaliyetlerine katılmaktır.
    insanlar sağlık amacıyla tarihin ilk çağlarından beri özellikle termal suların bulundukları alanlara gitmişlerdir.
    günümüzde de benzer amaçlarla insanlar termalizm yönünden değer taşıyan alanlara giderek hastalıklarına çare aramaktadırlar.
    #2619031 (DeLi BLuE, 22.11.2007 20:52)
  2. sağlık ile ilgili gelişmiş yerlere düzenlenen gezi oluşturulması, doğal veya teknolojik yönden sağlıklı yaşam projesidir.
    #2619205 (efe misin, 22.11.2007 21:30)
  3. parası bol şişman teyzelerin zayıflama ayağıyla çıkıp gittikleri turistik mekanlarda homili gırtlak yemesidir.
    #2619314 (nezii, 22.11.2007 21:49)

© 2008 - uludağ sözlük

saglik turizmi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. saglik turizmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saglik turizmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» firat tanis » cellocan » jennifer carpenter » 1566 » run lola run » rabbena hep bana » bir kiza en cok yakisan durus » yanlisin dogruyu goturmedigi sinavda bos birakmak » alfred kirwa yego » richard mateelong a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games