sagli sollu ataklarla otobuste yapilan fordculuk 

kapat
  1. aşağı yukarı hareketleriylede tamamlanırsa tadına varılmaz bir yolculuk geçireceğiniz hareketler bütünü.
    #3676787 (replik yiyen canavar, 17.07.2008 13:24)
  2. bir türbanlı tarafından yapıldığında etkisi iyice artmaktadır. efendim, binmişsin bi dolmuşa, yorgun argın, güneşte tüm ibneliğini sergiliyo, adam gibi yolculuk zaten yapamıyosun zira ayaktasın birde ufo kıvamında kafasaıyla bir türbanspor var yanında, taş gibi ama o ayrı, neyse istemeden de olsa değiyosun buna, sağ bacağını içine alıyo neredeyse ve sonra iyice kalabalıklaşmaya başlıyınca araç önüne geçiyo bu denyo senin. kaçıcak yerin yok, arkan önün sağın solun dolu. sıfırsın bu organizmayla, sürttükçe sürütnüyosun. kaçmaya çalışıyosun bakıyosun yanına arkana bilmem ne ama ı ıh yok işte yapıcak bişey. ya iniceksin arabadan oda kazık gibi sikinle zaten tercih edeceğin birşey değil, katlanıyosun tacize, millet inene kadar dayıyosun da dayıyosun. türban idman yurdu halinden memnun, arkaya geldikçe geliyo, allah ne verdiyse dayıyosun sende. bişey değil orospuluk yapıp "napıyosun hayvan" falan dese linçe uğrucaksın yok yere, o geliyo aklına. allahtan biraz sonra müsait bi' yerde iniyoda kurtuluyosun bu boktan durumdan.

yapanların allah belasını versin. fantezilerinizi sikeyim kardeşim, nedir yani ? allah, kitap diyosunuz bide. belli ne mal olduğunuz, kandırmayın bari ne bizi nede kendinizi.
    #3858737 (spitneybears, 23.08.2008 12:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sagli sollu ataklarla otobuste yapilan fordculuk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sagli sollu ataklarla otobuste yapilan fordculuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sagli sollu ataklarla otobuste yapilan fordculuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kara tahta nin tarihe karismasi » take the mickey out of » cansu » boncuk tabancasiyla sinek oldurmek » turkcelesmis kelimeler » emo » yakisikli erkek » gecmez biliyorum » ben bugun yasiyorum ve kimseye oy vermiyorum » bakkala bozuk para yerine bakiniz vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games