saglam yazici mi dedim ben 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. saglam kasa saglam vucutta bulunur
  2. saglam vucut saglam kafada bulunur
  3. saglam kafa saglam vucutta bulunur
  4. saglam entry saglam yazarda bulunur
  5. ne dedim ki sictin dedim
  6. elif dedim be dedim
  7. ali yazici
  8. laz er yazici
  9. yazici
  10. nihat yazici

© 2008 - uludağ sözlük

saglam yazici mi dedim ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saglam yazici mi dedim ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saglam yazici mi dedim ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » ismail bey hani » yaran ogrenci isleri diyaloglari » ataturk geri donse soylecegi soz » pkk nin silah birakip teslim olmasi » badlik amiri » ask nazlanir » gulen karaman » i wanna be your man » sivrisinege ucan tekme atmak » dunya evi » haris alexiou » fm 2009 deki yetenekler » metroda cift kale mac yapmak » batiskaf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » ulu tv icin program onerileri » karti bankamatige kaptirmak » acikan sozluk yazarinin drami » uludag sozluk moderasyonu » sevgilinin hasta olmasi » dalgaci mahmut » f 16 fighting falcon » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » adnan senses » politika dergisi » nefesim nefesine » linger » zafer oger