saglam muhabbet 

kapat
  1. başına ''en'' eklenen cinsi , içki masasında yapılanıdır.
    her ortamda gelişebilen bu muhabbet , tarafların sağlamlığıyla doğru orantılıdır.
    temeli çocukluğa dayanır. birikim esastır...

''naberrrr y.rraaaaam'' ile başlayan muhabbetler ise tam tersi yönde , başlmadan biten , boktan muhabbetlerdir.
    #1818001 (aby, 25.06.2007 02:08)

© 2008 - uludağ sözlük

saglam muhabbet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saglam muhabbet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saglam muhabbet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » duraliminyum » ismail alpen » tokat » cooler than jesus » o ruzgar » hifzi veldet velidedeoglu » azalmis icgoru » yaran yanlis okumalar » dokunup kacan kucuk cocuk » prescott » cevir kazi yanmasin » how i met your mother » teoman » moderasyonla konustum haberler iyi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seks icin alternatif tabirler » marti cigligi » ota boka anket demek » birak ya hu » behavioral autogynephilia » triarii » mihrap dagi » metrodaki guzel kiza asik olmak » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » gunun sozu » cince entry yazan yazar » kuyruk » zamana ve mekana gore degisen seyler » cimbom sozluk » i will always love you