sagir duymaz uydurur 

kapat
  1. anlatılanları dinlemeyen kişilere sorulan "ne dedim ben?" sorusuna verdikleri uydurma cevaplara karşılık olarak söylenen söz.
    #170983 (asiti kaçmış kola, 15.04.2006 13:31)
  2. ... söz söyler saç yoldurur.
    #529355 (haziran, 12.08.2006 03:43)
  3. (bkz: sağır duymazsa normaldir) (bkz: duyarsa problem var demektir)
    #1084899 (lord of the kolpa, 31.12.2006 13:58)
  4. iki arkadaş arasında geçen diyalog buna iyi bir örnek teşkil ediyor;
    +len musti ne oldu seninki?? *
    -sorma olm yaaa, beni görünce yolunu değiştiriyoo.
    + * nee donunu mu değiştiriyo. *

yine aynı şahıs başka biriyle diyaloğa girmiştir, konu metabolizmadır;
    + olm yaa ne kadar yesen yine zayıfsın sen.
    x: dopamin hormonu fazla salgılanıyodur, metabolizması hızlı çocuunn.
    + * hormonları çay mı içiyo???*
    toplum: eh yuh abi yaaaa...
    #1916730 (annedarcy, 12.07.2007 13:38)
  5. yaşlılarda iyide bunun bir de genç versiyonları vardır. (bkz: bezgin ve sağır bekirler)
    #1916802 (handushka, 12.07.2007 13:50)

© 2008 - uludağ sözlük

sagir duymaz uydurur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sagir duymaz uydurur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sagir duymaz uydurur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » breaking bad » bekledikce guzellesen seyler » subresyon » nba de zenciler dunyada tatarlar » virginia woolf » banu alkan » turkmetalbands com » beyaz show » miss me blind » grimas » spatyum » ergenlik cagindaki erkek » kulaga kupe olmak » hiperfaji » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » okan bayulgen in tv programlari » barla » yaran kisisel iletiler » duellonun kurallari » mahalle dugununde salsa yapan cift » kasaba fotograflari » peteranswers » anarchist penguen » ozkiyim dusunceleri » eksi sozluk matruska timi » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » robinson crusoe 389 » ummet celik » ilkokulun vazgecilmezleri » ozellestirme idaresi baskanligi ni ozellestirmek