sagdan say 

kapat
  1. askeriyede sayım almak için kullanılan yöntemin komutudur. sağ baştaki bir der ve sola bakar, sırasıyla bu işlem sona kadar devam eder. sondaki sayısını söyler ve son der. bu yöntemle seri şekilde sayım alınmış olur.
    #2014448 (nevai, 26.07.2007 15:41)

© 2008 - uludağ sözlük

sagdan say başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sagdan say ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sagdan say nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tas » en iyisinin amina koyim » besiktas kultur merkezi » hipermnezi » gerdek gecesi diyaloglari » yapay zeka » jitem » radyo uludag » hand in glove » paramnezi » sinava giren asistana asik olmak » biralem » illidan stormrage » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » sanal acun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the kite runner » you keep me hanging on » sinemasal sorunlar » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » insomni » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » hipofaji » cok guzel hareketler bunlar » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » sosyal fobi » kaka » askta cok ince hesaplar yapmak » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » kapali olup okula girerken basini acan kiz » balos kalesi