sagdan giden yayalar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sagdan cikiniz sagdan ininiz
  2. kendilerini tasit zanneden yayalar
  3. kendini hindistan da inek sanan yayalar
  4. yaya gecidinde birbirine gecen yayalar
  5. sagdan say
  6. sagdan sollamak
  7. sagdan kucaklama
  8. sagdan soldan estarabim
  9. basliklari sagdan sola okumak
  10. sagdan atip soldan gecmek

© 2008 - uludağ sözlük

sagdan giden yayalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sagdan giden yayalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sagdan giden yayalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emo dovmek » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » hasan bulent kahraman » ehi ehi ehi » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » erkeklerin kizlardan daha esprili olmasi » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » youtube vs akp » can sikintisindan 31 cekmek » ask tenceredir » janine jansen » ordo » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » areds » tatarlarin turk olmalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metabolik sanrilar » timsah yuruyusu » serbetli tatlilar » carlos vela » universite sonrasi ilk is deneyimi » barlar sokagi » dezenkarnasyon » radyo sol » okan bayulgen » sibel kekilli » hbb tv » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » ciplaklar kampi uyari levhalari » orgazm » kaan sezyum