sag sol aduuket 

kapat
  1. atari salonlarında street fighter oynarken aduket bile çekemeyen yeteneksiz bünyeye şifahi olarak verilen aduket çekme tarifidir.
    - abi ya nasıl çekiyosun şu aduketi?
    * oğlum sağ sol aduket. bak bana. şimdi çekiyorum. gördün mü?
    - valla deniyorum da olmuyo. peki oryuuuken nasıl oluyodu abi?
    * güzelim sen aduket çekemiyosan oryukeni hiç çekemezsin. önce bi aduketi öğren.
    (balsikeste baysungur, 04.11.2006 16:30)
  2. (bkz: ver ben geçeyim)
    (kelmajeste, 04.11.2006 16:33)
  3. (bkz: sen her zaman oynarsın)
    (thedewil, 04.11.2006 16:34)
  4. olası bir kavgada yapmayı cocukluktan beri cok fazla arzuladıgım üçleme...
    (drejjj, 04.11.2006 17:12)
  5. sağlam bir street fighter (bir ateri oyunu) tutkunu olduğunu düşündüğüm yazardır.
    (dirty, 13.11.2006 01:31)
  6. klavyesi babasinin baskilarindan sonra ingilizce olarak alinmis bir klavyeye sahip belki su sozlukteki yazarlar arasinda en yakisikli secilebilecek uzun boylu sari sacli mavi gozlu enteresan karekterli iyimi iyi iyi bi cocuk. kendisiyle ayni yurtta barinmaktayiz. kulagindan tutup yuz defa soyledikten zorla sozluge uye yaptigim arkasindan yazar olan an itibariyle benim comezim. (neden boynuz kulagi gecmesin ki)
    (markasiz, 13.11.2006 11:24)
  7. kibrista ayni universitede okudugum ne sozlukte ne gercek hayatta karsilastigim yazar insani. entryleri bilgi icerikli oldugu icin midir bilinmez cok yazi yazmamaktadir. daha coklarini beklemekteyiz.
    (nazooo, 05.12.2006 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mircan kaya » iron man » kiristirmak » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » selim sesler » hababam taburu » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » turkce olimpiyatlari » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » pinhani » sensin o » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » ver » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » robinson crusoe ve cuma » uludag ingilizce sozluk » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » i can t tell you why » 4 8 15 16 23 42 » witchcraft » gay hakem » yukari hinzevek camii » modernlesme kemalizm ve demokrasi » uyan » buyuk yalanlar » mea culpa » gunesimin onunden cekil » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » shantel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa