safi 

kapat
  1. yalnız, sadece anlamına gelen kelime.
    #140412 (redwinemania, 30.03.2006 20:03)
  2. Katışıksız, Katıksız, Halis, Temiz, Yalnız, Sadece, Sırf manalarına gelir.
    #140418 (engineer, 30.03.2006 20:08 ~ 13.03.2008 02:27)
  3. yardımcı olan, şefaat eden.
    #1245558 (fena halde leman, 02.02.2007 02:17)

© 2008 - uludağ sözlük

safi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. safi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu safi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » seni anliyorum » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » sevgilinin komunist olmasi » mono » dolunay caddesi » pablo escobar » pusulam yok » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » fendi » east for west » e entertainment » megaherz » uc horan kilisesi » erkek cantasindan cikan ilginc malzemeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kutumda buyuk var acun bey » sozlukteki insaat muhendisleri » sana degmez » rolex » namussuz aksamlar » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek » zencilerin sozlukte yazar olmasi » gunun sozu » kendini bir bok sanan yazarlar » izhar » rodezya » tuba06 » senden elektrik alamiyorum » yasak kadin » deprem