safi naz 

kapat
  1. sözlüğün taze yazarlarındandır. ne meslek yapıyor çıkaramadım tam nickinden. çizgi film kahramanlığı olabilir yalnız.
    #912459 (kanun hükmünde kararname, 26.11.2006 16:25)
  2. bana sanki biraz saf biraz da nazlı birisi gibi geliyo. isimlerden kişilik okuma üstüne üstüme yoktur. safinaz benimle ewlenirmisnnn.
    #923308 (misfit, 28.11.2006 22:35)
  3. temel reis çizgi filminde temelin sevgilisidir.
    #923312 (Medeni Hali Bekar, 28.11.2006 22:36)
  4. safi naz derki isimler değildir kişiliği belirleyen.. isim ki biz doğmadan önce yada doğar doğmaz bize sorulmamıştır. doğrudur saflığım ama naz yapamamış biriyim. o yüzdendir naz eki isimde geçen. misfit der ki benimle evlenirmisin.? ben de derim ki misfite sen benim içimin gülen yüzüsün. anlam bulduğum , anlam kattığım. ömrüm , yarım , baharım. seninle evlenmek benim için şereftir diğer yarım.. çok romantik oldu be ya...
    #923403 (safi naz, 28.11.2006 22:59)
  5. romantik, duygusal entryleriyle evlenme teklifi alan yazar arkadaşımız.
    #923434 (avbarisco, 28.11.2006 23:05)
  6. yerinde ve güzel yazılar yazan yazar arkadaş. tanımıyorum ama takip ediyorum.
    #974799 (kerameti kendinden menkul, 10.12.2006 01:07)

© 2008 - uludağ sözlük

safi naz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. safi naz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu safi naz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kucukken kendini power ranger zannedenler » hava durumu sunucusu » amuhahaha » bianca beauchamps » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » yorulmak olmaz » ask hikayesi » yaran yanlis okumalar » jessica stam » patara a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci