safarici bi abi anlatmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazar beni anlatmis dedirten eserler
  2. bu entry sinde yazar kendini anlatmis

© 2008 - uludağ sözlük

safarici bi abi anlatmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. safarici bi abi anlatmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu safarici bi abi anlatmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran yanlis okumalar » hincal uluc » yaz tatilini cadirda gecirmek » michael » turuncu kusak » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » gozyasi » oy verin lan » happy go lucky » var misin yok musun george bush » facebook » taciz atesi » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » joker da » imam hatip liseleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » silivrideki yazlik siteler » sozluk yazarlarindan aforizmalar » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » eloise » akuple » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » cuk kadar » mustafa pehlivanoglu » canta kullanmayan erkek » christina aguliera nin acun a varim demesi » sentrozom » bilanco » angelina jolie » toskuru » recep tayyip erdogan