safak zifiri karanlik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zifiri karanlik
  2. zifiri karanlik sabah kusagi
  3. safak karanlik
  4. en karanlik an safak sokmeden onceki andir
  5. karanlik dunyanin karanlik sinesine dogan aydinlik
  6. zifiri
  7. zifiri gece
  8. zifiri karanlikta telefona kulaklik takmak
  9. safak
  10. safak bal

© 2008 - uludağ sözlük

safak zifiri karanlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. safak zifiri karanlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu safak zifiri karanlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilinc » antonio davis » pallacanestro treviso » euro truck simulator » fatih terim » yuregim yollarda » dakianus antik kenti » uludag sozluk vs itu sozluk » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » fiyasko » no tanri no cry » durmak yok eksilemeye devam » alisilmadik seyler » polat alemdar dan kafa yemek » acik imza » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicky cristina barcelona » zeka kupu » ingilizce entry yazan yazar » depreciation » devrim arabalari » avenge » jean amerika nin salvaridir » ykz kina » that was just your life » you don t care about us » physiologic autogynephilia » 20 watt » yaran kisisel iletiler » anksiyete » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi