safak vakti 

kapat
  1. Biz bu safak vaktinin neresindeyiz
    Oyle bir umut gibi gelip gececek
    Yalnizim, yalnizsin, bize kim gulumseyecek.

Ve onlar sevdasini soylemeden bir sokaga sapanlar
    Iclerinde nane olan bir yerlerden gececek
    Bir soguk yurege oyarak soguklugu
    Ya da onlar mi ki aksamlara dek bir bilardo oyuncusu
    Biri bir zincirle ya da bir sapka kenariyla ozdesleserek
    Birdenbire kaldirabilir ki egik boynunu
    Ne cabuk
    Evet, ne cabuk, aksam oldu mu.

Arklardan yuze yuze gecen anilar
    Toplasak, toplasak, neye benzetsek
    Kilosu on liradan elmalar tam sifira dusecek.

Bir yanda yokluk icinde, bir yanda
    Ey sonbahar, ey o buyuk cicek.

edip cansever
    #3591590 (mulayim, 28.06.2008 05:23)

© 2008 - uludağ sözlük

safak vakti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. safak vakti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu safak vakti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» terzi » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » celinebilirlik » derdim coktur hangisine yanayim » uludag sozluk » alaydim elin elime » asansor kullanmayi bilmeyen insan » comorbidity » ne bileyim ben » happy go lucky » bos salladim doluymus » ney calmaya borozan ile baslamak » mevlut erdinc » alkollu halde araba kullanmak » matrixxx » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarindan aforizmalar » vucut gelistirme » buyukluk hezeyani » space monkey » kapitalizm » the end of the line » basbakana coban demekle caylak olunmaz » dunyanin en yasli bakiresi » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » kaybetmek » d n » yavuz sultan selim » bacak agrisi » duygu » asteng