safak kac 

kapat
  1. askerde "nerelisin" ve "tertibin ne?" ile beraber en fazla duyulan/maruz kalınan soru. eğer soruyu soranın şafağı sorulandan daha az ise, soru büyük bir gurur ile sorulur, aksi durumda ise cevap karşısında eziklik duyar soru sahibi.
    #809976 (heman0212, 03.11.2006 21:13)
  2. az önce tokat da asker olan abimin aramasıyla sordugum ve saçma sapan bir cevap vermesiyle bir bok anlamadıgım durumdur.b:ben aa:asker abim aaa:abimin asker arkadaşı
    b:abi şafak kaç?
    aa:yanındaki birine sorarak): lan bizim şafak comolokko mu dale don dale mi? *
    aaa:lan sende bi boku ögrenemedin dale don dale
    aa:dale don daleymiş
    b:iyi tamam allah kolaylık versin
    #1492102 (repeat after me, 04.04.2007 22:05)
  3. safak 134 *
    #1492169 (cadi findigi, 04.04.2007 22:22)

© 2008 - uludağ sözlük

safak kac başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. safak kac ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu safak kac nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kemal turkler » yemisler seni » deja vu » fell on black days » replica » veronika decides to die » portakalli gazoza meyveli gazoz diyen insan » otopsi » reklamlarinda unluler oynasa cok satacak urunler » kristin kreuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci