safak atmak 

kapat
  1. Birden önemli bir durumla karşı karşıya olduğunu anlamak
    #162117 (atan alir spor, 11.04.2006 04:15)
  2. Öfkelenmek
    Korku ve telaşa kapılmak
    #162118 (atan alir spor, 11.04.2006 04:16)
  3. çok sinirlenmek, cinlerinin tepesine çıkması, ne yapcağını bilmemek.
    #162388 (dreamylife, 11.04.2006 12:12 ~ 15:23)

© 2008 - uludağ sözlük

safak atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. safak atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu safak atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » karakol » delirememenin delirten uyuzlugu » cigdem » her zaman daha iyi » fener zenci sever » jose joaquin moreno verdu » ryan o reily » medeni haklar » besiktas a teknik direktor onerileri » doldur bosalt » kesmir » prison sex » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » roope latvala » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » joneca » biricik suden » eleventh hour » zenci turkler » orlon kazakli adam » sokratesla » terk i diyar » degisik yasam felsefeleri » pes 2009 beta » basliklari yanlis okumak » rolans » kazim koyuncu vs ismail turut » pkk nin aktutun aciklamasi » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » bulent ecevit