safa 

kapat
  1. mekke'de bir tepe. hacer'in oglu ismail icin su bulmak amaciyla yedi kere gidip geldigi rivayet edilen tepe. digeri ise merve'dir
    #108595 (laz pacino, 10.03.2006 12:19)
  2. (bkz: safa meyhanesi)
    #2451898 (bob marley faruk, 10.10.2007 15:03)
  3. merve denildiğinde bütünleme anlamında insanın ağzından ilk çıkan kelime.
    #2997682 (paraisorey, 13.02.2008 15:42)

© 2008 - uludağ sözlük

safa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. safa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu safa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 80 lerde cocuk olmak » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » emre belozoglu » kareem said » olu sessizligi » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » su cicegi » besiktas » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » yaprak dokumu » ben kendim ve yine ben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » you re a lady » vural celik » yildiray ogur » kendi sessizligine gomulmek » imhotep » evin » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » photofunia com » love lockdown » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » fosforlu prezervatif » dagdan gelmis ayi » araba killanan erkege oral seks yapmak » karmanin sifir olmasi » trablus